featured Horoscop știri

Ce zodii se îndepărtează de prieteni după ce se căsătoresc?

Nu toți prietenii pe care îi avem de la o vârstă fragedă rămân alături de noi pe tot parcursul vieții. Uneori, etapele prin care trecem ne îndepărtează sau, dimpotrivă, ne apropie și mai mult. În cazul în care relația de prietenie nu mai este ca înainte, un moment cum este căsătoria ar putea influența acest lucru. Iar astrologic, sunt câteva zodii care tind să se îndepărteze de cei pe care îi consideră prieteni după căsătorie.

Taur

Taurii sunt alături de prietenii lor și își promit că nu îi vor trăda niciodată, până când în viața lor apare persoana de care se îndrăgostesc și cu care se căsătoresc. Majoritatea nativilor Taur preferă să aibă un astfel de angajament cu un om alături de care se simt bine și pot avea conversații despre orice, fără a se limita. Când găsesc acea persoană, tind să se îndepărteze de prieteni și să petreacă tot timpul în compania partenerului.

Balanță

Balanțele mereu le oferă apropiaților sprijinul atunci când sunt în fața unui necaz. Sunt în stare să-și anuleze planurile pentru ca prietenilor să le fie bine. Îți readuc zâmbetul pe buze dacă treci printr-o perioadă stresantă. După ce se căsătoresc, devotamentul lor este îndreptat în direcția soțului și pare că nimeni altcineva nu mai contează în viața lor. Vei observa că vor lipsi de la ieșirile cu prietenii sau chiar reuniunile de familie pentru a sta împreună cu partenerul de cuplu.

Scorpion

Atunci când nu sunt implicați într-o relație, Scorpionii sunt cei pe care te poți baza oricând, la orice oră. Îi poți suna până și la patru dimineața și îți vor răspunde și te vor ajuta. Dar, în momentul în care se căsătoresc, îți poți lua adio de la toate serile petrecute cu ei și discuțiile fără sfârșit. Îi vei vedea tot mai rar cu prietenii, iar atunci când o fac au o intenție în spate.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...