featured Horoscop știri

Horoscopul Sănătății – Tranzitul lui Mercur prin zodia Fecioarei

Horoscopul sănătății pentru luna august este influențat de tranzitul lui Mercur prin zodia Fecioarei, zodie preocupată în mod constant de sănătate, echilibru și liniște sufletească. Spre finalul lunii august, pe data de 27, avem și o Lună nouă tot în Fecioară care sporește îngrijorările privind sănătatea și poate aduce noi probleme celor care au neglijat simptome și dureri mai vechi.

Zodiile de Foc – Berbec, Leu și Săgetător

Horoscopul sănătății pentru luna august arată că zodiile de Foc trebuie să fii mai precaute în situațiile cu risc de accident. Mare atenție când plecați la drum, în trafic aglomerat cu mașina, sau dacă folosiți des bicicleta, trotineta sau rolele. Luna aceasta crește riscul de accidente pe șosele, drumuri, în călătorii, din cauza lui Mercur aflat în zodia Fecioarei.

Zodiile de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn

Cele trei zodii cu semne de Pământ sunt mult mai expuse unor afecțiuni de sezon și trebuie să fie atente cu sănătatea lor în zilele caniculare. Nativii care au deja probleme cu inima, cu tensiunea și cei care suferă adesea de dureri de cap, trebuie să se ferească de soare și să se hidrateze în mod corect nu doar cu apă, ci și cu supe de legume bogate în săruri.

Zodiile de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător

Mercur este patronul Gemenilor, iar tranzitul lui prin semnul Fecioarei sporește atenția zodiilor de Aer față de starea lor de bine și față de simptomele mai vechi. Pot fi reactivate acum dureri din trecut, pot reapărea boli de piele sau afecțiuni de sezon, inclusiv infecția cu Sars COV 2. Ar fi indicat ca nativii acestor zodii să reducă foarte multe dulciurile și să încerce să facă mai multă mișcare.

Zodiile de Apă – Rac, Scorpion, Pești

Deshidratarea, afecțiunile legate de stomac și rinichi pot fi mai frecvente în rândul acestor zodii, arată horoscopul sănătății pentru luna august. Temperaturile vor continua să fie ridicate, va fi o lună mult mai caldă decât de obicei, iar nativii cu semne de Apă, care suportă mai greu căldura, trebuie să își ia măsuri de precauție. Hidratarea este esențială!

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...