Horoscop știri

Calea astrelor 15-21 august 2022

Berbec

Berbecii sunt extrem de creative în această săptămână și simt nevoia de a se manifesta. Acest nativ se poate trezi cu mai multe propuneri avantajoase la locul de muncă și s-ar putea să obțină mai mulți bani. La finalul săptămânii, Berbecii întâlnesc oameni noi și descoperă o altă lume, care este complet diferită de a lor. O să-și dea seama că mai au de lucru pentru a atinge perfecțiunea.

Berbecii trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, deoarece în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Taur

Astrele arată că în această săptămână, Taurii vor lucra mult la acte și documente importante. Vor căuta informații și detalii la ceea ce vă preocupă. De asemenea, nu este exclus că vor avea de lămurit chestiuni de asigurări, plăți financiare, moștenirii și împrumuturi. La final de săptămână, Taurii se pot împotmoli și vor asculta sfatul înțelept a unei persoane mai în vârstă.

În această săptămână, zodia Taur va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută. Prin urmare, vor fi predispuși la boli virale temporare. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Gemeni

Astrele menționează că pentru Gemeni, vine o săptămână complicată, în special din punct de vedere emoțional, deoarece apar informații, care îi stresează și întristează. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ găsește soluții și surse necesare pentru a continua ceea ce a început în trecut. De asemenea, pot investi în ceva important, care îi poate aduce o anumită influență.

În această săptămână, Gemenii vor fi nevoiți să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Rac

La început de săptămână, Racii pot trece printr-un eșec, dar din fericire acest nativ nu da mâinile în jos. În așa fel, la final de săptămână se bucură de un real succes pe plan profesional, întrucât nu se sperie de eșecuri. De asemenea, Racii vor ajuta foarte mult oamenii, care acum se află într-o situație dificilă. Binele făcut altora acum, se va întoarce înzecit la voi mai târziu.

Astrele arată că în această perioadă, Racii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor, pot avea dureri de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire, sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Leu

Leii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, deoarece nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua jumătate a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine, pentru că șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Leu, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, întrucât lucrurile se pot schimba radical.

Fecioară

Fecioarele evită aventurile financiare în această perioadă, întrucât multe lucruri din jurul lor nu sunt stabile. În prima jumătate a săptămânii, cumpără câteva obiecte necesare pentru locul de muncă sau studii. De asemenea, poate avea o discuție serioasă legată de viitorul unei relații. Finalul săptămânii, aduce surprize legate de viața lor personală. Este timpul să facă o decizie majoră.

Astrele spun că Fecioarele trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Balanță

În această săptămână, Balanțele iau măsuri globale, cresc într-un anumit domeniu și încearcă să schimbe cât mai multe lucruri. De asemenea, dezvoltă încrederea în ei și comunică cu foarte mulți oameni. Se simt importanți și apelează la soluții neobișnuite. În a doua jumătate a săptămânii, se pot confrunta cu o problemă legată de viața lor personală.

În această perioadă, Balanțele se simt destul de bine și nu sunt afectate emoțional. De asemenea, imunitatea lor începe să devină mai puternică și rezistentă în fața unor viruși.

Scorpion

Scorpionii își îndeplinesc visele în această săptămână și se concentrează pe planurile legate de locul de muncă. De asemenea, acest nativ are o tactică ideală de a atrage atenția unui om și știe când trebuie să vorbească. Poziția astrelor arată că în a doua jumătate a săptămânii, vor fi suficiente oportunități pentru a-și îmbunătăți imaginea și abilitățile.

Stelele arată că zodia Scorpion la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Săgetător

Astrele spun că casa muncii este bine aspectată în această perioadă pentru zodia Săgetător. În așa mod, vă puteți asuma responsabilități în plus. De asemenea, conjuncția astrelor mai arată că starea acestui nativ este atât de misterioasă și mistică încât cei din jur nu vă pot înțelege. Pe plan financiar, lucrurile merg foarte încet, dar sigur spre punctul unde vreți să ajungeți.

La capitolul sănătate, Săgetătorii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, pentru că a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Capricorn

Capricornii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, deoarece simt că sunt iubiți și apreciați de cei din jur. Nu este exclus că în prima jumătate a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observat de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, Capricornii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu sunt gata să renunțe la ei.

Astrologii sfătuiesc ca în această perioadă, Capricornii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă ce mâncați și în ce cantități!

Vărsător

Vărsătorii au dorința de a se întoarce în trecut și a schimba unele lucruri în viața lor, fiindcă își dau seama că lucrurile puteau fi altfel. Cu toate acestea, își găsesc curajul să meargă mai departe și să descopere lumea, chiar dacă fac multe greșeli. Finalul săptămânii, aduce foarte multă fericire în sufletul zodiei Vărsător, pentru că vor cunoaște un om special.

În această săptămână, Vărsătorii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, întrucât bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Pești

În această perioadă, Peștii au dorința de a se întoarce în trecut, pentru că acum știu cum ar trebui să se comporte într-o anumită situație. Cu toate acestea, își găsesc curajul să meargă mai departe și să continue ce au început, chiar dacă condițiile sunt extrem de dificile. În a doua jumătate a săptămânii, acest nativ se poate lăuda cu un succes.

Astrologii recomandă ca acest nativ să își controleze emoțiile, fiindcă își pot afecta sănătatea. Este foarte important să vă păstrați echilibrul în orice situație.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...