Horoscop știri

Calea astrelor 25-31 iulie 2022

Berbec

Berbecii sunt plini de fericire și entuziasm în această săptămână, fiindcă simt că sunt iubiți și apreciați de cei din jur. Nu este exclus că în prima parte a săptămânii, acest nativ va ieși în evidență cu un talent și s-ar putea să fie observată de oamenii potriviți. Mai aproape de final de săptămână, Berbecii fac un pas major în legătură cu o sumă de bani și nu este gata să renunțe la ei.

Astrele recomandă ca în această perioadă, Berbecii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară.

Taur

În prima jumătate a săptămânii, Taurii au parte de discuții, examene, întâlniri sau negocieri importante. În orice caz, sunt foarte ocupați și depun efort să termine totul la timpul potrivit, pentru că cineva îi presează din spate. În a doua parte a săptămânii, atmosfera este mai liniștită, întrucât petrece timpul cu rudele sau cu prietenii. De asemenea, își pot aminti de câteva talente sau abilități pe care de mult nu le-au aplicat.

În această săptămână, Taurii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, deoarece bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Gemeni

Gemenii devin un adevărat exemplu în această perioadă pentru o persoană, pentru că nu se lasă bătuți și continuă să muncească. Până la final de săptămână, își dau seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrele mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care vor descoperi o altă mentalitate și viață.

Gemenii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrologii recomandă ca zodia Gemeni să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Rac

Este o săptămână magică pentru zodia Rac, care nu se oprește să viseze și să spere la o viață mai bună. Astrologii menționează că au un mare noroc la dragoste, deoarece atrag cei mai frumoși și speciali oameni. Stelele mai arată că zodia Rac este destul de insistentă și nu renunță la ceva, chiar dacă vede în fața lor obstacole. În prima jumătate a săptămânii, are parte de o surpriză.

Raci trebuie să devină mai atenți la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, pentru că în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Leu

În această perioadă, zodia Leu va avea multe de făcut, în special pe plan profesional, deoarece s-au adunat lucruri nefăcute din trecut. Dar în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ încearcă să găsească soluții, care la prima vedere par destul de complicate. De asemenea, astrele arată că pot interveni oameni, care au un orgoliu mult prea mare.

În această săptămână, zodia Leu va acționa cu un nivel de energie vitală destul de scăzută. Din acest motiv, vor fi predispuși la boli virale. Nu este exclus și un dezechilibru emoțional.

Fecioară

Fecioarele sunt implicate și pline de idei în această perioadă, pentru că simt mai multe puteri și posibilități în ei. În prima parte a săptămânii, acest nativ se descurcă mai bine la activitățile desfășurate în echipă sau cuplu, deoarece știu să colaboreze și să ajungă la un compromis. Conjuncția planetelor mai arată că poate interveni o mică problemă legată de serviciu, întrucât cineva foarte spontan se îmbolnăvește sau lipsește din cauza unor motive familiale.

În această săptămână, Fecioarele vor fi nevoite să își asume nu doar problemele lor, dar și problemele altor oameni. Motiv pentru care sarcinile crescute pot crea tensiune a sistemului nervos.

Balanță

Este o perioadă importantă și crucială pentru zodia Balanță, care știe ce vrea și unde vrea să ajungă. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii, zodia Balanță va avea foarte mult noroc pe plan financiar și găsește soluții chiar și din cele mai dificile situații. De asemenea, își consolidează poziția în familie și demonstrează că este un om de încredere și știe nu doar să vorbească, dar și să facă.

Astrele arată că în această perioadă, Balanțele nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Scorpion

Scorpionii se trezesc cu o problemă la locul de muncă, fiindcă nu au fost îndeplinite câteva condiții. Din acest motiv, pot fi mai agitați și vor pierde câteva ocazii bune de a se integra într-un colectiv sau companie. Dar în a doua jumătate a săptămânii, se schimbă starea de spirit și se concentrează pe job-ul lor mai bine. Pentru că șefii le pot propune o avansare sau o mărire de salariu, dar pe care trebuie de muncit mai mult.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Scorpion. Dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, pentru că lucrurile se pot schimba radical.

Săgetător

În această săptămână, zodia Săgetător va simți nevoia de a-și ridica nivelul cultural și educațional. Pot învăța o limbă, pot studia tradiții sau chiar pot călători. Este o perioadă destul de încărcată, dar acest nativ le reușește pe toate, pentru că știe să își organizeze timpul. Iar intuiția și logica îi ajută să scape de multe probleme în plus.

Astrele spun că Săgetătorii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Capricorn

Datorită unor acțiuni sau gesturi, Capricornii privesc altfel un om în această perioadă. Sunt dedicați și primitori. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ decide să facă un pas major, care îi poate schimba relația cu o persoană. De asemenea, nu este exclus că cineva poate interveni în planurile pe care le construiește. Este foarte important să își asculte inima.

Astrele arată că Capricornii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid.

Vărsător

Vărsătorii au parte de surprize în această perioadă și petrec timpul foarte frumos alături de oamenii dragi. Astrologii spun că în a doua jumătate a săptămânii, acest nativ economisește foarte mulți bani datorită unui om sau unor cunoștințe din trecut. Vărsătorii sunt plini de curaj și nu se tem să vorbească despre lucrurile mai sensibile, care sunt evitate de foarte mulți oameni.

Stelele arată că zodia Vărsător la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Pești

În această perioadă, Peștii au parte de surprize din partea celor dragi și se simt apreciați. În prima jumătate a săptămânii, pot vizita locuri frumoase și mai pot cunoaște oameni, care în viitorul lor pot juca un rol important. De asemenea, Peștii simt nevoia de a face o schimbare în înfățișarea lor și pot apela la ajutorul unor specialiști.

La capitolul sănătate, Peștii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, deoarece a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrologii recomand să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...