featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 14 Iulie

Berbec

În această zi, Berbecii sunt imprevizibili și plini de idei, care schimbă nu doar viața lor, dar și a celor din jur. Astrele arată că în prima jumătate a zilei, politețea și buna dispoziție îi ajută să facă câțiva bani în plus. De asemenea, se pot trezi cu niște persoane din trecut, care le pot ocupa locul de muncă sau o anumită poziție socială. Berbecii nu sunt gata să piardă.

Taur

Taurii își pun câteva întrebări, pentru că simt că ceva nu e în regulă. Poziția planetelor arată că acest nativ poate face câțiva pași pentru a-și îmbunătăți situația financiară și poate chiar apelează la șmecherii, pe care le-a cunoscut în trecut. Finalul zilei îi poate aduce câteva surprize neplăcute legate de familie.

Gemeni

Gemenii simt nevoia de a ieși din rutină și se implică în câteva proiecte sau planuri, care nu-i caracterizează. Acest nativ este gata să riște și să meargă pe drumurile, pe care nu le cunoaște suficient de bine. O zi interesantă din punct de vedere financiară, fiindcă pierde mulți bani din cauza unei persoane, dar în același timp câștigă o sumă de bani mai mare datorită unui alt om.

Rac

Racii simt nevoia de a ieși din rutină și a vorbi deschis despre problemele actuale. Acest nativ poate face câteva declarații care îi poate pune în pericol statutul. Cu toate acestea, Racii primesc o mare susținere din partea familiei. În a doua parte a zilei, Racii fac câteva drumuri în legătură cu niște documente importante.

Leu

Leii sunt nebuni și imprevizibili în această zi. Nu ai de unde să știi ce este în capul unui Leu, mai ales când este fixat de o anumită idee sau persoană. Astrologii spun că în prima jumătate a zilei, se va simți în pericol, deoarece unele declarații jignesc direct câteva persoane. O zi extrem de interesantă și provocatoare din mai multe puncte de vedere.

Fecioară

Fecioarele trăiesc momentele frumoase la maxim în această zi și privesc altfel unele persoane. Astrologii scot în evidență că este o zi norocoasă pe plan personal, pentru că acest nativ poate descoperi un om plin de carismă și dorință de a cunoaște necunoscutul. Cu toate că, multe lucruri nu merge așa cum trebuie, acest nativ nu este gata să cedeze.

Balanță

Balanțele, în această zi, au parte de oportunități, care le deschid noi viziuni și, implicit, ușa spre un viitor mai bun. Astrologii spun că pot apărea oameni și proiecte noi în viața lor, care o să-i ajute să evolueze într-un anumit domeniu. De asemenea, stelele mai arată că se vor bucura de popularitate și succes, fie în online, fie într-un grup sau într-o organizație.

Scorpion

Scorpionii își impun părerea, în special dacă simt că nimeni nu îi ascultă. Nu se lasă manipulați sau intimidați de unele persoane, care vor ca lucrurile să se agraveze în viața lor. Sunt atenți ce spun și cu cine vorbesc subiecte care îi pot afecta în viitor. În a doua parte a zilei, pot ieși cu prietenii în oraș sau se pot întâlni cu mai mulți oameni într-o locuință.

Săgetător

Săgetătorii primesc semne de la Univers în această zi și ele îi pot ghida calea. Este o perioadă dificilă, în care acest nativ încearcă să nu-și piardă motivația și entuziasmul. Conjuncția astrelor mai arată că este o persoană care îl discută după spatele lor și vor afla în a doua jumătate a zilei despre cine este vorba. Cert este că nu mai au de gând să ierte persoane care nu merită acest lucru.

Capricorn

Capricornii pot începe o nouă poveste de iubire și se pot simți unici, iubiți și apreciați. Este o zi magică pentru ei, pentru că totul merge după plan și nimeni nu intervine pentru liniștea lor. Această zodie manipulează foarte bine și folosește câteva trucuri pentru a convinge câțiva oameni să acționeze așa cum își doresc. Planul lor funcționează, dar apar și câteva consecințe.

Vărsător

Vărsătorii fac o investiție excelentă în această zi și simt nevoia de a face și câteva gesturi generoase legate de o persoană. În prima jumătate a zilei, au o dispoziție frumoasă și acțiunile făcute de ei sunt pline de sens și iubire. La finalul zilei, Vărsătorii încep să analizeze mai bine comportamentul unui om și cuvintele folosite.

Pești

Peștii descoperă ceva nou într-o persoană și încearcă să înțeleagă dacă este fals sau adevărat. Astrologii menționează că în această zi apar foarte multe dubii în mintea zodiei Pești și este nevoită să apeleze la câteva trucuri pentru a obține adevărul. Finalul zilei, este destul de liniștită, dar cineva poate interveni cu o propunere legate de un job.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...