Horoscop știri

Calea astrelor 11-17 iulie 2022

Berbec

Berbecii trec prin niște schimbări la locul de muncă, deoarece stresul și oboseala care s-a acumulat în ultimul timp îi motivează să facă un pas important. Iar la mijloc de săptămână, pot primi o propunere avantajoasă și se gândesc serios să își achiziționeze un obiect costisitor. Astrele arată că la final de săptămână se preocupă mai multe de problemele familie și poate chiar încep să-și facă câteva planuri legate de un eveniment sau călătorie.

Poziția planetelor arată că zodia Berbec la capitolul sănătate, poate avea câteva probleme care o să-i schimbe unele planuri. Este necesar să excludă din viața lor alimentația nesănătoasă.

Taur

În această săptămână, șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. Astrologii scot în evidență că zodia Taur se află într-un proces de schimbare și nu mai poate accepta unele lucruri, pe care în trecut măcar le suporta. La final de săptămână, cineva le poate distruge câteva planuri legate de vacanță sau un anumit eveniment.

La capitolul sănătate, Taurii se pot trezi cu niște probleme mai vechi, întrucât a revenit un viciu în viața lor care provoacă o anumită afecțiune. Astrele sfătuiesc să vă gândiți foarte bine dacă merită o anumită ocupație sau plăcere consecințe, care vor apărea pe parcurs.

Gemeni

Gemenii fac mai multe cheltuieli în această perioadă, fiindcă apar tot mai multe modificări în viața lor. Astrologii spun că în prima jumătate a săptămânii, vor avea parte de un haos la locul de muncă, pentru că cineva nu își îndeplinește responsabilitățile. Pot apărea probleme la job, dar care nu sunt provocate de ei. De asemenea, finalul săptămânii este mai plăcut și mai frumos, deoarece își îndeplinesc o dorință.

Astrele recomandă ca în această perioadă, Gemenii să nu exagereze cu mâncarea. Și să evite alimentele dubioase, pentru a nu se trezi cu o intoxicație alimentară. Aveți grijă de ce mâncați și în ce cantități mâncați!

Rac

În această săptămână, Racii fac mai multe cheltuieli, deoarece își doresc ca totul să fie perfect. S-ar putea să se pregătească pentru o călătorie, eveniment, sărbătoare sau pot veni niște musafiri de peste hotare. În orice situație, Racii muncesc foarte mult și ajută persoanele apropiate cu o mutare sau o problemă sentimentală. Mai aproape de final de săptămână, poate apărea un răspuns.

În această săptămână, Racii ar fi bine să facă mai multe analize medicale. Este foarte important să nu neglijați simptomele organismului, fiindcă bolile apărute acum și neglijate, capătă mare complexitate în timp.

Leu

Leii devin un adevărat exemplu în această perioadă pentru o persoană, fiindcă nu se lasă bătuți și continue să muncească. până la final de săptămână își dă seama ce trebuie să corecteze, ca totul să meargă și mai bine. De asemenea, astrele mai arată că pot pleca într-o călătorie sau excursie în care va descoperi o altă mentalitate și viață.

Leii au parte de o sănătate de fier în această săptămână și sunt rezistenți la diferite boli. Cu toate acestea, astrele sfătuiesc ca zodia Leu să își ajute organismul și să mănânce mai multe fructe și legume pentru a-și ajuta imunitatea.

Fecioară

Este o săptămână magică pentru zodia Fecioară, care nu se oprește să viseze și să spere la o viață mai bună. Astrele spun că au un mare noroc la dragoste, deoarece atrag cei mai frumoși și speciali oameni. Stelele mai arată că zodia Fecioară este destul de insistentă și nu renunță la ceva, chiar dacă vede în fața lor obstacole. În prima jumătate a săptămânii, are parte de o surpriză.

Fecioarele trebuie să devină mai atente la medicii și oamenii care vin cu sfaturi legate de sănătatea lor. Este foarte important să verificați o informație, întrucât în această săptămână șansele sunt ridicate să suferiți din cauza unei greșeli.

Balanță

Balanțele au parte de o perioadă spectaculoasă din viața lor, întrucât intervin oameni speciali, care le pot aduce emoții tari. Astrele scot în evidență că acest nativ este extrem de sensibil și poate reacționa mai ciudat în momente stresante. În a doua partea săptămânii, Balanțele își schimbă tactica la locul de muncă și descoperă o nouă modalitatea de a face bani suplimentari și a economisi timp.

Stelele arată că această săptămână trece destul de liniștit pentru zodia Balanță la capitolul sănătatea. Dar pot interveni mici dureri de burtă sau de dinți. Nu evitați aceste semne.

Scorpion

În această săptămână, zodia Scorpion se îndrăgostește foarte repede și are parte de o mulțime de surprize. Astrele arată că în prima parte a săptămânii, pot primi o doză mare de emoții pozitive și chiar își dă seama pe cine se poate baza în viitor. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, se pot confrunta cu o mică problemă financiară.

În această perioadă, sănătatea Scorpionilor nu are de suferit. Dar trebuie să fie foarte atent la alimentele pe care le consumă și cantitatea lor. Nu exagerați, întrucât vă puteți trezi cu dureri de burtă.

Săgetător

În prima parte a săptămânii, Săgetătorii se pot confrunta cu unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoiți să apeleze la economii pentru a face față unei situații complicate. Conjuncția planetelor arată că vor găsi o soluție pentru a rezolva probleme unei persoane apropiate. Iar la final de săptămână, zodia Gemeni are parte de o surpriză plăcută din partea partenerului de viață sau din partea unei persoane care manifestă simpatie față de ei.

Astrele arată că în această perioadă, Săgetătorii nu vor avea probleme serioase de sănătatea. Dar nu este exclus că din cauza unor alimente sau chiar excesul lor pot avea durere de dinți, de burtă sau de cap. Din fericire sunt dureri suportabile și nu sunt prezente mult timp.

Capricorn

Conjuncția planetelor arată că Capricornii se îndrăgostesc din nou și trăiesc cele mai tari emoții, întrucât găsesc ce au căutat de foarte mult timp. În prima parte a săptămânii, are parte de niște surprize frumoase, care îi fac să se gândească nu doar la prezent, dar și la viitor. De asemenea, în a doua jumătate a săptămânii, Capricornii fac un pas important legat de viața lor personală.

La capitolul sănătate, totul merge bine la zodia Capricorn, dar astrele scot în evidență că este foarte important să renunțe la niște vicii, deoarece lucrurile se pot schimba radical.

Vărsător

În această săptămână, zodia Vărsător alege oamenii potriviți și nu se leagă cu persoanele, care au un trecut dubios. Acest lucru îi aduce un mare avantaj, în special în a doua jumătate a săptămânii, când vor primi propuneri interesante. Stelele mai arată că zodia Vărsător este extrem de delicată și atentă cu detaliile legate de job sau șefi, care se comportă mai ciudat în ultimul timp.

Astrologii spun că Vărsătorii trec printr-o săptămână destul de liniștită din punct de vedere a sănătății și se vor bucura de primele rezultate după un tratament sau intervenție.

Pești

Datorită unor acțiuni sau gesturi, Peștii privesc altfel un om în această perioadă. Sunt dedicați și primitori. În prima jumătate a săptămânii, acest nativ se decide să facă un pas major, care îi poate schimba relația cu o persoană. De asemenea, nu este exclus că cineva poate interveni în planurile pe care le construiește. Este foarte important să își asculte inima.

Astrele arată că Peștii nu vor avea probleme legate de sănătate în această săptămână, dar organismul lor are nevoie de mai mult lichid.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...