featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 9 Iulie

Berbec

Berbecii primesc vești bune de la niște rude de peste hotare sau prieteni. Simt nevoia de a vorbi și a povesti tot ce au pe suflet. Conjuncția planetelor arată că acest nativ nu vrea să se suprasolicite și selectează cu atenție activitățile în care se implică. În a doua parte a zilei, Berbecii își pot face bagajele sau planuri în legătură cu o călătorie sau vacanță.

Taur

Taurii se țin de cuvânt în această zi și îndeplinesc tot ce au promis. Poziția planetelor mai arată că investesc timp și în studii, analiză și cercetare. Este o zi în care vor afla multe lucruri noi și utile pentru planurile sale. În a doua parte a zilei, Taurii reușesc să-și stăpânească emoțiile și reacționează calm la unele probleme din exterior.

Gemeni

O zi destul de lejeră pentru zodia Gemeni, care mai mult se odihnește și petrece timp cu cei dragi. În a doua jumătate a zilei, pot interveni câteva probleme legate de o casă sau o persoană, care nu se ține de cuvânt. Conjuncția planetelor mai arată că în această zi, Gemenii au un mare noroc la bani și intuiția lor îi ajută foarte mult.

Rac

Racii lucrează din greu în această zi și se gândesc la ziua de mâine. Conjuncția astrelor arată că apar realizări frumoase la locul de muncă sau la studii și acest nativ se folosește de propunerile care vin, mai ales în prima parte a zilei. De asemenea, are posibilitatea să iasă în oraș și să se întâlnească cu oamenii, pe care de ceva timp nu ia văzut.

Leu

Leii se întâlnesc cu prietenii în această zi și reușesc să dezbată un subiect, care îi afectează și interesează. Conjuncția planetelor mai arată că au noroc la dragoste în această zi, din acest motiv, vor cunoaște câțiva oameni interesanți. De asemenea, se simt destul de bine în compania unor persoane influenți și scot la suprafață detalii neștiute.

Fecioară

În această zi, Fecioarele se întâlnesc cu prietenii și petrec timpul frumos. Își creează mai multe amintiri împreună cu ei și apar o mulțime de situații amuzante. De asemenea, în a doua jumătate a zilei, vor face mai multe cumpărături legate de casă și chiar de job. Stelele arată că pot avea un mare noroc la capitolul bani, mai ales când este vorba de investiții.

Balanță

Balanțele stabilesc condițiile unei colaborări de lungă durată cu o persoană importantă. Își demonstrează calitățile de lider și de om de încredere. Astrologii mai observă că pot interveni conflicte, care îl ajută pe acest nativ să își consolideze poziția. Iar la final de zi, Balanțele sărbătoresc primele mici succese, dar care îi pot garanta un viitor mai bun.

Scorpion

În această zi, Scorpionii se pot confrunta cu niște dușmani, care au mai multe cerințe. Astrologii scot în evidență că acest nativ își propune să ducă până la capăt tot ce au început, chiar dacă sunt persoane care nu sunt mulțumite. De asemenea, pot întâlni noi cunoștințe, care îi ajută să își dezvolte planurile legate de o afacere sau eveniment.

Săgetător

Săgetătorii, în această zi, sunt dornici să fie implicați în activități noi și ocaziile potrivite nu se lasă așteptate. Reușesc să fie pe fază atât la locul de muncă, cât și acasă. Stelele mai arată că în această zi o finalizare se va realiza pe neașteptate. Iar până la final de zi, Săgetătorii primesc apeluri importante legate de o afacere sau un eveniment, care poate decide multe lucruri.

Capricorn

În această zi, zodia Capricorn va deveni sufletul oricărei ieșiri în lume, iar la întâlnirile cu prietenii, veți vorbi despre planurile pentru viitor și despre speranțele în succesele lor. În a doua parte a zilei, acest nativ primește o noutate de la niște rude de peste hotare și devine mai sigur în ziua de mâine. De asemenea, fac mai multe cumpărături legate de casă.

Vărsător

Vărsătorii sunt plini de energie pozitivă și sunt gata pentru noi realizări în această zi. Astrele menționează că vor face multe activități legate de partea socială a vieții sale și își vor consolida pozițiile la locul de muncă. De asemenea, pot cunoaște câțiva oameni interesanți, care o să-i provoace curiozitatea, dar vor apărea și dubii în privința lor.

Pești

Peștii, în această zi, nu se grăbesc să obțină cât mai repede rezultate, întrucât își doresc calitate. Poziția planetelor mai arată că pot interveni probleme la locul de muncă și acest nativ va fi nevoit să apeleze la ajutorul unor oameni. Finalul zilei este destul de liniștit, dar mai apar noutăți, care îi pun pe gânduri și analizează cu atenție următorii pași într-o anumită direcție.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...