featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 12 Mai 2022

Berbec

Berbecii au noroc la dragoste în această zi și pot cunoaște oameni frumoși și plini de energie pozitivă. Iar cei care deja au o pereche, se pot lăuda cu o liniște și înțelegere în cuplu. Stelele arată că la locul de muncă se pot întâmpla lucruri ciudate și unii oameni își pot permite să depășească anumite limite.

Taur

Stelele arată că în această zi, Taurii au noroc la dragoste și se simt foarte fericiți și împliniți. Au posibilitatea să-și arate părțile bune și să demonstreze că este o persoană de încredere, chiar dacă uneori se poate comporta ca un copil. În a doua jumătate a zilei, Taurii participă la un eveniment sau întâlnire legată de un subiect care îi interesează.

Gemeni

Gemenii au de luat decizii importante în această zi, care sunt legate de o locuință sau de o sumă de bani. Este o zi specială, fiindcă poziția planetelor arată că acest nativ poate avea mare noroc la bani, dacă se implică la timp în unele discuții. De asemenea, la final de zi acest nativ poate face unele sacrificii pentru a obține ceva la ce visa încă de mic copil.

Rac

Racii pot trece printr-o evoluție profesională în această zi, care o să-i permită să privească altfel la oamenii din jur. Astrele scot în evidență că primesc foarte mult ajutor din partea unei persoane și acest lucru îi motivează să lucreze în continuare, chiar dacă este greu. În a doua parte a zilei, poate primi o sumă de bani pentru a pune capăt unor probleme financiare.

Leu

Leii găsesc energia necesară și dorința de aduce până la capăt toate planurile sale. Este o zi foarte bună, mai ales pentru cei care vor să obțină o nouă funcție sau să își schimbe job-ul. Astrele arată că acest nativ poate primi și o surpriză din partea unei persoane apropiate. Își dă seama ce să facă într-o anumită situație mai complicată.

Fecioară

Fecioarele deschid calea spre noi experiențe, care dovedesc a fi benefice pentru viitorul lor. În această zi, Fecioarele se simt puternice și încrezute în forțele proprii, fiindcă au toate informațiile necesare. În a doua parte a zilei, hotărăște câteva detalii legate de o relație și această zodie poate primi un răspuns pe care îl aștepta de foarte mult timp.

Balanță

Balanțele sunt foarte curioase și pline de energie, fiindcă în această zi cunosc oameni noi și s-ar putea să obțină câteva lucruri pe care le doresc de foarte mult timp. Stelele mai arată că acest nativ poate primi o invitație de la un prieten sau cunosc și această seara poate fi foarte distractivă. De asemenea, Balanțele pot avea tensiuni cu câțiva oameni cu care colaborează.

Scorpion

Este o zi foarte bun pentru zodia Scorpion, deoarece pe toate domeniile lucrurile merg excelent și se concentrează foarte bine, mai ales dacă este vorba de bani. În prima parte a zilei, poate avea o înțelegere cu o persoană și stabilesc câteva condiții pentru a începe un proiect. Mai aproape de seară, se poate bucura de compania unui vechi prieten.

Săgetător

S-ar putea ca Săgetătorii în această zi să treacă prin mai multe situații dificile la locul de muncă și șefii pot fi extrem de insuportabili. Din fericire, își rezolvă cât mai repede posibil toate treburile și își rezervă mai mult timp pentru distracții sau pentru o activitate care îi aduce plăcere. În a doua jumătate a zilei, o persoană apropiată vine cu o propunere, care la prima vedere pare lipsită de logică.

Capricorn

Capricornii pot face mai multe cheltuieli neplanificate în această zi și se pot trezi cu câteva probleme. Astrele arată că este o zi periculoasă pentru cei care fac mai multe drumuri. Din acest motiv, Capricornii trebuie să fie mai atenți și să nu petreacă timp în locuri dubioase. Iar în a doua parte a zilei, acest nativ poate primi un mesaj sau un apel legat de un eveniment sau întâlnire amoroasă.

Vărsător

Vărsătorii trec printr-o zi solicitantă, fiindcă la locul de muncă apar tot mai multe treburi neplanificate. Astrologii spun că acest nativ este foarte grăbit și poate comite mai multe greșeli, care îi poate afecta situația financiară. În a doua jumătate a zilei, Vărsătorii pot fi invitați la o discuție serioasă, fiindcă apar lucruri care se complică și trebuie clarificate într-o relație sau înțelegere.

Pești

Peștii descoperă un adevăr legat de o persoană pe care o cunoaște foarte bine. Nu este exclus că acest nativ va face niște gesturi sau va spune câteva cuvinte ce vor pune punct unei relații, chiar dacă lucrurile mergeau destul de bine în ultimul timp. Iar în a doua parte a zilei, Peștii muncesc foarte mult și răspund la câteva mesaje legate de job.

 

 

Sursă foto –  pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...