featured Horoscop știri

HOROSCOP – Sfatul zilei 10 Martie 2022

Berbec

Berbecii în această zi pot fi agitați, din cauza problemelor de la locul de muncă sau din viața personală. Acest lucru îi poate afecta și unele colaborări sau întâlniri legate de bani. În a doua jumătate a zilei, lucrurile se mai calmează și acest nativ se poate concentra mai mult pe unele subiecte care îi afectează. O persoană din trecut o să vrea să se întoarcă înapoi și va aduce foarte multe amintiri.

Taur

Taurii în această zi pot pierde controlul și pot face unele lucruri pe care o să le regrete mai târziu. Este o zi mai complicată, întrucât intervin tot felul de lucruri spontane peste ei, la care nici nu erau pregătiți. În a doua parte a zilei, acest nativ pune punct unor vorbe, care îi provoacă disconfort. De asemenea, vor ieși noi detalii legate de o persoană sau un eveniment din trecut.

Gemeni

În această zi, lucrurile merg foarte bine pe plan personal și Gemenii se simt cu adevărat iubiți și admirați. În prima jumătat e zilei, acest nativ va sta mai mult în casă și vor savura liniște și pace pe care o au acum. De asemenea, Gemenii pot face primii pași spre o nouă carieră sau un proiect personal care îi poate aduce bani în buzunar. Acest nativ este gata să riște.

Rac

În această zi este posibil ca Racii să nu ajungă unde și-au propus, din diferite motive. Nu este exclus că va fi nevoit să accepte un compromise sau să discute degeaba cu o persoană sus pusă. În a doua partea zilei, se poate vedea cu niște prieteni sau rude pentru a petrece timpul frumos și a discuta despre un subiect sau eveniment. S-ar putea ca acest nativ să facă mai multe cheltuieli, decât și-a planificat de la început.

Leu

În această zi, Leii simt nevoia de a petrece timpul cu cei dragi și de a asta mai mult acasă. Se vor ocupa de mai multe activități casnice, care îi fac plăcere și îi aduc liniștea în suflet. În a doua jumătate a zilei pot primi niște musafiri neașteptați la ușă și seara va deveni mai interesantă. De asemenea, poate privi mai multe filme sau un serial nouă, care îl poate motiva foarte mult.

Fecioară

Fecioarele petrec timpul frumos alături de niște oamenii în această zi și se relaxează. Chiar au nevoie de o zi în care să nu se mai gândească la problemele care s-au adunat. În prima jumătate a zilei, nu este exclus că vor primi o sumă de bani datorită unei activități sau proiect făcut în trecut. De asemenea, în această zi poate găsi o soluție în legătură cu un conflict, care trebuie liniștit.

Balanță

În această zi, Balanțele au multe de făcut, dar încearcă să fie cât mai organizate și să le reușească pe toate. Vor face câteva drumuri pentru a stabili niște detalii legate de un eveniment sau proiect. Cu toate că în această zi au mai multe treburi de făcut legate de casă și de proiectele personale, acest nativ reușește să se odihnească și să petrec timp cu oamenii pe care îi iubește.

Scorpion

Scorpionii în această zi pot primi o surpriză din partea unei persoane. Este o zi frumoasă pentru acest nativ, deoarece face mai mulți pași pentru a schimba atitudinea unui om față de ei. Astrologii spun că în a doua parte a zilei, Scorpionii vor experimenta cu mâncarea și chiar vor vizita un loc mai special. Mai aproape de final de zi vor întâlni o persoană din trecutul lor, care o să-i aducă niște pretenții.

Săgetător

Săgetătorii vor avea mai multe discuții serioase în această zi, care au ca scop stabilirea unor limite și condiții. În prima jumătate a zilei, Săgetătorii se vor gândi serios la niște schimbări sau reguli care trebuie implementate, fiindcă altfel nu mai poate trăi liniștit. De asemenea, nu este exclus că vor auzi niște vorbe despre ei, care îi va scoate din minți. Este o zi perfectă pentru a pune un punct în legătură cu un subiect.

Capricorn

În această zi, Capricornii vor avea mai multe discuții cu oamenii apropiați în legătură cu viitorul lor sau cu niște evenimente care urmează să se întâmple. În a doua jumătate a zilei, Capricornii se pot vedea cu niște prieteni și vor petrece timp foarte frumos, fiindcă pot aborda niște teme destul de interesante. De asemenea, această seară va fi memorabilă, deoarece Capricornii pot face câteva lucruri noi și chiar își poate permite să riște.

Vărsător

În această zi, Vărsătorii nu stau degeaba și reușesc să facă câteva lucruri, pe care le planifica de mult timp. Este o zi în care acest nativ combină mai multe treburi și încearcă să le reușească pe toate. În a doua jumătate a zilei, Vărsătorii se vor odihni și vor primi niște musafiri sau poate chiar vor vizita niște oamenii apropiați. Nu este exclus că pot cunoaște un nou om, care poate juca un rol important în viitorul lor.

 Pești

Peștii își pot da seama că lucrurile se complică în această zi și trebuie să intervină cu niște soluții. Este foarte important să nu vă luați după emoții și după părerea unor oamenii care nu știu multe lucruri despre viața voastră. Încercați cel puțin să nu faceți mai rău. În a doua parte a zilei, vor apărea mai multe propuneri frumoase pentru diferite colaborări și proiecte, care vă pot aduce oamenii noi și bani.

 

 

Sursă foto – pixabay.com

S-ar putea să-ți mai placă și...