Horoscop știri

Cea mai rară zodie din România. În ce zodie se nasc cei mai puțini oameni?

Te-ai întrebat vreodată care este cea mai rară zodie sau care este cea mai des întâlnită zodie? Gândește-te pe rând la toți cunoscuții tăi, rude, frați, prieteni și vezi în ce zodii s-au născut.

Cu toții avem prieteni în Rac, în Balanță sau Scorpion, chiar și în Săgetător, dar care este de fapt cea mai rară zodie? Și în ce zodie se nasc cei mai mulți români?

Cea mai rară zodie din România și din Occident

Conform statisticilor din ultimii 30 ani, în România se nasc mult mai puțini copii în cea de a doua jumătate a lunii ianuarie și în luna februarie, astfel că cea mai rară zodie este Vărsătorul.

Mulți dintre noi avem câte un singur prieten din Vărsător (20 ianuarie – 19 februarie), însă mai mulți prieteni sau rude născute în celalalte zodii.

În Europa și Statele Unite, tendința pare să fie aceeași. Tot luna februarie este luna în care se nasc cei mai puțini copii, astfel că Vărsătorul este o zodie mai rar întâlnită.

Iar cea de a doua zodie rar întâlnită în România este Berbecul care începe pe data de 20 martie și se încheie pe data de 20 aprilie.

Cele mai des întâlnite zodii

La polul opus sunt zodiile cele mai des întâlnite, iar acestea sunt zodii de vară și de toamnă. În lunile iulie și august se nasc cei mai mulți bebeluși, astfel că cele mai des întâlnite zodii sunt Leul și Fecioara, urmate apoi de Rac, Balanță și Scorpion.

Mulți copii se mai nasc și în septembrie sau octombrie, așa că Leul și Fecioara sunt urmate de Balanță și Scorpion, printre cele mai des întâlnite zodii.

 

 

Sursă foto – zodiac.com

S-ar putea să-ți mai placă și...