featured Horoscop știri

Horoscop 2022 – Un an al familiei și al speranțelor!

Horoscopul anului 2022 arată o conjunctură astrală mai stabilă, un an mai echilibrat, dar care ne învață să ne orientăm către valori noi și să devenim mai responsabili cu ceea ce am acumulat. Va fi un an dedicat familiei și un al speranțelor care se pot împlini!

Horoscopul anului 2022 zodia Berbec – Conjunctură favorabilă carierei

Încă din primele săptămâni, noul an îşi arată semnele bune pentru Berbeci. În lunile ianuarie și februarie va apărea o conjuctură favorabilă carierei şi mulţi Berbeci vor începe să lucreze într-un domeniu nou sau pe un post nou, mai bine plătit.

Cei care se află acum în căutarea unui loc de muncă, la începutul anului vor primi veşti bune. Important este ca fiecare dintre ei să se adapteze la noi condiţii de lucru, pentru a demonstra că merită şansele pe care le-au primit.

Mai puţin norocoşi vor fi în august şi septembrie, când vor pierde ocazia de a face o schimbare favorabilă în viaţa lor. Nu este exclus ca în această perioadă să apară probleme grave în viața de familie și de cuplu.

Horoscopul anului 2022 zodia Taur – Un buget mai mare

Nativii Tauri vor avea parte de o situație mult mai bună la serviciu la începutul anului. Veştile bune legate de serviciu, din luna ianuarie, vor atrage veşti bune legate şi de câştiguri. Din februarie sau din martie, Taurii se vor bucura de o situaţie materială mai bună. Vor câştiga mai bine şi, treptat, îşi vor reface bugetul, chiar dacă au datorii. Nu vor avea parte de câştiguri deosebite, dar vor fi suficiente să se descurce mai bine anul viitor.

O perioadă mai dificilă din punct de vedere financiar va fi luna octombrie. Vor fi nevoiţi atunci să îşi ajute familia cu o sumă mai mare de bani şi chiar să facă un împrumut. La începutul toamnei, este posibil ca salariul să întârzie, să piardă nişte bani, dar, spre iarnă, situaţia lor materială se va redresa.

Horoscopul anului 2022 zodia Gemeni – O nouă relație de dragoste

Anul 2022 va fi provocator și va aduce multe obstacole în calea Gemenilor. Dar ei sunt obișnuiți pentru că niciodată nu au obținut nimic pe gratis. Lunile mai şi iunie le pot aduce Gemenilor relaţii noi de dragoste şi mai multă armonie în cuplu.

Cei care îşi doresc un nou partener, vor avea ocazia să întâlnească pe cineva născut tot într-o zodie de Pământ. 2022 este cel mai bun an pentru singuraticii care vor să pună capăt burlăciei. Venus anunţă, în general, schimbări spre bine în viaţa personală.

Dragostea poate avea şi veşti mai puţin frumoase în septembrie. Scurte despărţiri, momente tensionate… dar totul va trece cu bine. În ceea ce privește cariera și câștigurile, Gemenii trebuie să se pregătească pentru noi provocări și să aibă grijă de economiile lor.

Horoscopul anului 2022 zodia Rac – Mai multe realizări

Racii vor avea multe de câștigat datorită lui Venus, într-un an în care vor face mici schimbări pentru ei și pentru familie. Sub influenţa acestui astru, nativii Raci vor fi mai ambiţioşi şi mai independenţi, anul viitor. După o serie de mici succese în luna martie, mulţi dintre ei vor fi mai îndrăzneţi şi îşi vor canaliza întreaga energie pentru a atinge cât mai multe obiective.

2022, cu siguranţă, va fi un an deosebit pentru această zodie de Apă, alunecoasă și descurcăreață. Când alte zodii pierd, zodia Rac poate câştiga. Când ceilalţi vor bate în retragere, Racii vor profita de ocazie şi vor înainta. O perioadă foarte bună în care îşi pot vedea anumite visuri împlinite va fi aprilie. În octombrie, trebuie să fie atenţi să nu comită greşeli grave în relaţia de cuplu.

Horoscopul anului 2022 zodia Leu – Soluții noi pentru problemele vechi

2022 este un an favorabil zodie Leu. Spre deosebire de 2021, toate eforturile de anul viitor vor fi răsplătite, fie financiar, fie cu surprize din partea celor dragi. Din ianuarie, până în august, totul poate fi posibil pentru nativii ambiţioşi şi muncitori.

Jupiter le oferă nativilor zodiei perioade mai lungi de stabilitate şi mai multe soluţii la problemele dificile. O bună parte dintre Lei vor alege să plece de acasă pentru a câştiga mai mulţi bani sau pentru a-şi construi o nouă carieră, deşi vor avea şi alte posibilităţi pentru a face acest lucru. Dar sunt tentaţi de călătorie şi de aventură, chiar dacă vor stârni nemulţumirea partenerilor de viaţă.

Horoscopul anului 2022 zodia Fecioară – Mai multe bucurii pentru familie

Nativii Fecioare vor avea un an mai stabil și se vor bucura de realizări mai mari decât în 2021. Câştigurile şi pierderile vor alterna pe parcursul anului viitor, dar bugetul Fecioarelor va fi puţin mai bogat totuşi, faţă de anul care se încheie.

Cei care îşi găsesc un nou serviciu în aprilie, sunt cei mai avantajaţi din acest punct de vedere. Pentru ei, 2022 nu va avea surprize neplăcute pentru că vor avea întotdeauna o sumă de bani la dispoziţie.

Mai dificil va fi pentru cei care vor pleca departe de casă sau care au deja datorii mari. În aprilie şi în august vor rămâne cu foarte puţini bani în buzunar. Viața de familie va fi mai echilibrată și vor avea mai mult timp să se bucure de copii și de realizările lor.

Horoscopul anului 2022 zodia Balanță – Stabilitate în cuplu

Nativii din zodia Balanță pot avea un început de an mai dificil, cu tot felul de cheltuieli și probleme de sănătate. Dar situația se va îndrepta din lunile martie – aprilie și va începe un an mult mai bun pentru ei. Balanțele singuratice vor avea şansa să redescopere dragostea la sfârşitul iernii.

În luna februarie vor cunoaşte pe cineva, dar legătura dintre ei va deveni mai strânsă abia din toamnă. Nativii căsătoriţi vor avea parte de câteva momente tensionate în căsnicie în lunile aprilie și mai.

În general, însă, relaţia de cuplu va fi stabilă, iar cei care sunt împreună de ceva vreme vor învăţa să aibă mai multă răbdare. Situația lor materială se îndreaptă la începutul verii, ceea ce va fi de ajutor și în relația de cuplu.

Horoscopul anului 2022 zodia Scorpion – Provocări pentru o viață nouă

Nativii Scorpioni vor avea un an cu totul diferit și vor fi provocați să iasă din ritmul lor obișnuit de viață. Doar o mică parte dintre ei vor avea probleme din punct de vedere profesional. În general, la serviciu se vor bucura de stabilitate. În schimb, vor apărea noutăți în viața lor personală, vor călători mai mult decât în 2021 și Marte îi va ajuta să câştige prieteni noi.

Anul acesta, Marte a fost capricios şi le-a pus în cale destule obstacole în relaţiile cu persoanele apropiate. Dar, în 2022, planeta roşie este mai generoasă şi le deschide calea către o viaţă socială mai bogată. Pe de altă parte, Marte este cel care îi impulsionează pe Scorpioni să fie mai incisivi şi să ceară mai mult de la viață.

Horoscopul anului 2022 zodia Săgetător – Noi dorințe legate de dragoste

2022 se anunţă un an mai liniştit pentru Săgetători. Nativii zodiei vor avea parte de echilibru sufletesc şi de o prosperitate financiară pe care o vor câştiga în timp. Toate dorinţele lor legate de familie sau de persoana iubită se vor împlini la momentul oportun.

Eşecurile profesionale nu trebuie să îi demoralizeze. Din contră, îşi vor da seama că mai au multe de învăţat. La început de an, mulți Săgetători vor căuta diverse căi pentru a găsi cele mai potrivite locuri de muncă.

Cei care lucrează în sisteme ierarhice, armată, poliție sau drept vor reuși să avanseze în urma unor examene dificile. Vestea bună este că 2022 va fi un mai bun din punct de vedere al relațiilor și al iubirii, dar și al banilor.

Horoscopul anului 2022 zodia Capricorn – Conjunctură astrală norocoasă

Zodia Capricorn va avea un an mai bun și mai liniștit în 2022, ferit de schimbări dramatice. Nativii Capricorni vor fi favorizați de Jupiter, astrul norocului, la începutul anului. Abia spre sfârşitul anului 2022 pot apărea unele probleme legate de carieră sau de viaţa lor socială, dar vor fi ușor de rezolvat.

În primele luni ale anului, din februarie până în mai sau iunie, vor profita din plin de o conjuctura astrală norocoasă. În februarie, vor avea loc schimbări mari la locul de muncă şi par să fie toate în favoarea lor.

Imediat după aceste schimbări, Capricornii vor beneficia de o atmosferă mai liniştită şi se vor putea concentra asupra proiectelor mai dificile de acasă, cu care vor avea succes.

Horoscopul anului 2022 zodia Vărsător – Planuri mari pentru familie

Vărsătorii se vor bucura de un an prosper și vor reuși să facă mai multe pentru familiile lor. Din punct de vedere financiar, Vărsătorii se bucură de stabilitate la începutul anului şi,poate, de unele câştiguri nesperate în luna martie. Până în luna august, nu vor avea surprize neplăcute legate de cheltuielile şi bugetul familiei.

În ultima lună de vară, este posibil să apară probleme de sănătate sau probleme conjugale care vor necesita cumpărături mai costisitoare.

Pe de altă parte, unii dintre nativi vor avea prilejul să lucreze în plus la alte proiecte sau la alte firme, despre care vor afla prin intermediul prietenilor. Vor avea câteva ocazii bune peste an să câştige nişte bani în plus și să ofere un confort sporit familiei.

Horoscopul anului 2022 zodia Pești – Bucurii mai mari și speranțe noi

Zodia Pești se va confrunta cu unele perioade mai grele în 2022, dar va beneficia și de multe momente frumoase și de realizări. Mulți nativi se vor concentra mai mult asupra casei și asupra educației copiilor. O scurtă perioadă, la începutul noului an, pot fi momente încordate în familie.

Nativii Peşti vor avea alte planuri decât partenerii lor. Vor trece totuşi cu bine peste aceste momente, fără să facă vreun compromis. Nativii Peşti sunt recunoscuţi pentru cumpătarea şi echilibrul de care dau dovadă în situaţiile tensionate.

În iulie, vor trece iar printr-o perioadă mai grea din punct de vedere sentimental şi vizaţi sunt, în mod deosebit, nativii necăsătoriţi. Dar problemele se vor rezolva mai ușor decât în alți ani.

 

 

Sursă foto –

S-ar putea să-ți mai placă și...